Açılış

1 Eylül 2007 itibariyle web sitem yayına başladı. O kadar web sitesi tasarımı ve kodlaması ile uğraştıktan sonra kendi sitemi ancak yapabildim. Blog kavramını ilk gördüğümde bu ne işe yararki diye düşünmüştüm. İnsanlar neden ineternette kendileri hakkında yazılar yazmak istesin ki? İncelemeden karar vermek hataymış. Şimdi ise insanların kendilerini ifade etmekten büyük haz duyduğu internet ortamı için blog kavramının ilerde daha da önemli olacağını düşünüyorum. Kendi bilgi ve tecrübelerimi, yaşadıklarımı ve aklıma gelen ilginç fikirleri buradan sizinle paylaşacağım. Bakın şimdiden kaptırdım kendimi, hitap ve ifadelerim değişmeye başladı. Artık bir okur kitlem var ne de olsa.

Bu yazıya başlarken en zor yazımın ilki oalcağını biliyordum. Çünkü blog un veritabanını oluşturmak, güzel bir arayüz seçmek vs. gibi işlerle uğraşırken biraz da bıkkınlık geldi ve yazı yazacak enerjim de kalmadı. Bilgisayar ile çalışanların genel sorunlarından birisidir bu, “artık bitse de kurtulsak” durumuna geldisyseniz yaratıcılığınız körelmeye başlar ve yaptığınız işler sizin için işkenceye dönüşür yavaş yavaş. En güzeli ara vermektir. Uzatmadan açılış yazımı burda sonlandırayım.

“Açılış” için 1 yorum

  1. ilk söz hep en zor olanıdır. gerisi rahat gelir. birinci yazıdan sonra yüzlercesi gelir. yıllarca sürer. tebrik ederim. hararetle devam ettirilmesi taraftarıyım. alicihan.com okuyucusuyum hekese tavsiye ediyorum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.